Children Shoes

PJ Shoes in Magazine

Posted on: May 17, 2011

PJ Shoes distribuie produsele de copii in peste 20 de magazine din Bucuresti si din tara. Cel mai nou magazin se afla in Mall Sun Plaza la parter – Antotto. Pentru a se diferentia de concurenta, managementului magazinului a luat decizia de a include in oferta sa  si produse romanesti de calitate pentru a satisface cerintele tot mai exigente ale clientilor.  Astfel, din dorinta de a promova produsele PJ magazinul Antotto si-a decorat vitrinele cu posterele si cutiile PJ Shoes.

Partenerul de traditie al brandului PJ Shoes ramane lantul de magazine Bambini G&B present in Mall Baneasa si Carrefour Orhideea din Bucuresti, precum si in Carrefour din Constanta. Bambini este unul dintre putinele magazine specializate in incaltamintea pentru copii din Romania. Bambini va deschide pe 4 Mai un nou magazin in Carrefour Pantelimon.

Colectia de Primavara / Vara 2011 se poate gasi si in magazinul Raimond din Galeria Mall din Buzau. Renovat de curand, magazinul ofera o gama foarte variata de incaltaminte de dama, barbati, copii si accesorii.

PJ Shoes a incheiat anul acesta un acord cu un distribuitor important din Oradea care a facut posibila prezenta produselor PJ Shoes in alte orase importante din Vestul tarii: Oradea, Cluj, Baia Mare si Timisoara.

PJ Shoes doreste sa isi extinda reteaua de magazine din tara si din Bucuresti. “Intr-un an si jumatate de existenta, PJ Shoes a crescut exponetial. Ne bucura faptul ca produsele noastre sunt acum oferite si in alte orase precum: Constanta, Oradea, Buzau, Brasov etc. Observam un interes crescut al magazinelor de profil din Romania de a se diferentia de concurenta si de a oferi valoare clientilor lor: produse romanesti de calitate” a declarat Raluca Pache, PJ Shoes Brand Manager.

Pentru o lista completa a magazinelor dati click aici.

Advertisements

2 Responses to "PJ Shoes in Magazine"

Buna ziua ! am fost la Antoto chiar ieri si nici urma de modele pentru baieti marimea 27-28, de fapt aveau ceva dupa numarul 34. Am fost dezamagita pentru ca va contactasem si telefonic si ati spus ca nu se mai poate veni la sediul dv. pentru cumparare cu amanuntul. Toate bune,
Cristina M.

Va invitam la noi la sediu daca aveti cum sa ajungeti pentru a ne cumpara produsele. pentru ca magazinul Antotto se va inchide in luna decembrie.

Ne cerem scuze pentru ca nu ati gasit ce cautati.

O zi buna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Descarcati Catalogul Primavara / Vara 2013

http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/

Follow Me on Pinterest

Ce spun clientii nostri…

“Am primit cizmulitele; sunt absolut superbe, si foarte bine lucrate. Aveti in mine, asadar, un nou client!” Beatrice

"Am primit apreskiurile, sunt foarte frumoase si exact cum am vorbit la telefon, ii vin pentru anul acesta, dar e bine ca stim de dvs si bineinteles ca o sa va contactam si la anul.” Ramona

"Mi-au placut mult ghetele pentru nepotul meu” Doina

“Superbi! absolut! ce ma bucur ca vinzi astfel de produse!" Mihaela

Categories

Advertisements
%d bloggers like this: